Victoria Hockey
 
Breedte Jeugd

Victoria breedte jeugdteams oefenwedstrijden

Nieuwsafbeelding

Mooi oefenprogramma voor 3 september!
Na het zeer geslaagde eerste oefenweekend, heeft Victoria voor 3 september een mooie oefendag  voor alle  breedte jeugdteams georganiseerd.  Acht  teams spelen een  hele wedstrijd en voor 20 teams is er een drieluik.  Wij wensen alle teams veel plezier.

lees verder
Algemeen

Looptraining van Daniel Blinker voor de C/D kinderen van Victoria

Nieuwsafbeelding

Speciaal voor de kinderen van de C/D jeugd biedt de trainingscommissie van Victoria GRATIS looptraingen aan van professionele looptrainer Daniel Blinker. 

lees verder
Algemeen

Een zonovergoten start van het nieuwe hockeyseizoen

Nieuwsafbeelding

Victoria was afgelopen zaterdag als vanouds druk en gezellig. Het zonovergoten weer vervolmaakte het eerste weekend met oefenwedstrijden voor alle Victoria jeugdteams. En masse zijn ouders gekomen om de wedstrijden te bekijken en kennis te maken met het team, de begeleiders en andere ouders. 

lees verder
Tophockey Jeugd

Victoria MD1 wint Bron Luijke toernooi op Leonidas!

Nieuwsafbeelding

Victoria MD1 heeft vandaag het Bron Luijke Toernooi op Leonidas gewonnen! Op het zonovergoten complex van onze hockey buren werd in de poule fase tegen Kampong gelijk gespeeld en alle andere wedstrijden gewonnen. In de finale lieten coach Philippe de Wijkersloot en assistent Veerle Lubbers zien dat ze het team al goed hebben staan. In een

lees verder
Tophockey Jeugd

Nieuw in de Tophockey Jeugd Commissie: Arthur Linssen

Nieuwsafbeelding

Arthur Linssen maakt per begin van dit seizoen deel uit van de Tophockey Jeugd Commissie (TC Jeugd) en wordt verantwoordelijk voor de meisjes C en D lijnen.    Hoe lang loop je al rond op Victoria? Dat is sinds onze oudste zoon hier als mini is komen hockeyen. Hij is nu eerstejaars A dus dat is zo'n negen jaar geleden. Onze

lees verder
Algemeen

Spelregelcafé op 8 september op Victoria

Nieuwsafbeelding

Scheids bedankt!  Kom naar het Spelregelcafé op 8 september op Victoria! 
"Hé scheids, bedankt!” Dat hoor je niet zo heel vaak na een wedstrijd.

lees verder