Victoria Hockey
 
Algemeen

Vrijwilligers bedankt!

Nieuwsafbeelding

Het was afgelopen dagen druk op Victoria. Heel druk. Het waren prachtige dagen.
Op donderdag ICC voor de meisjes en later de Play-Off wedstrijd voor onze Heren 1. Gisteren een volle club met honderden mini's.

Onze club is in twee dagen tijd door duizenden mensen bezocht. We hebben een prachtig plaatje laten zien.

lees verder
Tophockey Senioren

Joost Wilmink sleept Victoria naar een beslissingsduel tegen hdm (hockey.nl)

Nieuwsafbeelding

Victoria en hdm gaan zondag in een derde en alles beslissende duel uitmaken wie tegen Hurley mag strijden voor een plek in de Hoofdklasse. Victoria dwong die derde wedstrijd af door zaterdag hdm met 1-2 te verslaan.

lees verder
Evenement

Rotterdamse HockeyKampen

Nieuwsafbeelding

Rotterdamse HockeyKampen van 10-14 juli op HV Victoria!
In de eerste week van de zomervakantie zal er een TOP vierdaagse plaats vinden voor kinderen tussen de 8 en 13 jaar. Tijdens het kamp staat hockey centraal met onder andere twee thema trainingen per dag en een toernooi. Naast al het hockeyen is er ook ruimte voor leuke

lees verder
Algemeen

DANIËL GEFELICITEERD!

Nieuwsafbeelding

Onze eigen bondsscheidsrechter Daniël Veerman heeft voor het seizoen 2016-2017 de Theo Heijmans Trofee gewonnen! Sinds 2012 wordt deze wisseltrofee toegekend aan de  'Rookie of the Year' die het beste scheidsrechtersdebuut heeft gemaakt in de dames Hoofdklasse en de heren Overgangsklasse. Wij zijn trots op deze knappe prestatie!

lees verder
Evenement

Donderdag 25 mei ICC toernooi op Victoria

Nieuwsafbeelding
Tophockey Senioren

Overgangsklasse B (door hockey.nl)

Nieuwsafbeelding

Victoria krijgt weerzien met Hugers Victoria en Push, de nummers twee en vier van de ranglijst, maakten er samen een leuk potje van. Voor Victoria was dit een uitstekende generale op niveau ter voorbereiding op de clash tegen HDM.

lees verder
Tophockey Jeugd

Selectie data seizoen 2017-2018

Nieuwsafbeelding

D jongens: maandag  12 juni 16.30 uur, graag 15 minuten van te voren aanwezig    D meisjes: maandag  12 juni 18.00 uur , graag 15 minuten van te voren aanwezig 

lees verder