Victoria Hockey
 
Minis

Indelingen Jongste Jeugd seizoen 2015-2016.

Nieuwsafbeelding


Indeling bekend!
 
Hierbij volgt de indeling voor de teams van 2 e jaars F, 1 e jaars E en 2 e jaars E. Bij de indeling is rekening gehouden juiste afspiegeling van scholen, vrienden en vriendinnen en evenredige indeling qua sterkte.
 

lees verder
Breedte Jeugd

Teamindelingen CD teams 2015 – 2016

Nieuwsafbeelding


Wij hebben deze teamindeling opgesteld met grote zorgvuldigheid. We hebben overlegd met trainers en coaches en zoveel mogelijk rekening gehouden met jullie verzoeken.
Wij wensen jullie alvast een hele fijne vakantie en hopen dat jullie allemaal een leuk en sportief seizoen zullen hebben!  

lees verder
Algemeen

VIVA Victoria boom

Nieuwsafbeelding


De door de lustrumcommissie geschonken boom is geplaatst bij de ingang van het clubhuis. Als symbool voor groei, saamhorigheid en verduurzaming van Victoria.

Wij zien u graag om en op de velden en bij onze Acasia

lees verder
Tophockey Jeugd

MD2 verovert derde plek tijdens D-Delft toernooi op Hudito

Nieuwsafbeelding

Afgelopen zondag heeft het nieuwe MD2 al hun eerste toernooi gespeeld op Hudito. De meiden hebben door mooi hockey een derde plek veroverd tegenover de D teams van Ring Pass, MHCZ en Hudito die de teams van afgelopen jaar nog hadden afgevaardigd. Daarnaast was Charlotte de beste deelneemster met het nemen van de strafballen en ging ze met de

lees verder
Breedte Senioren

Indelingen van de Breedte AB Teams.

Nieuwsafbeelding


De indeling van de A & B breedte teams wordt 1 juli via de website bekend gemaakt. De teams zullen worden ingedeeld op basis van de evaluaties die de commissieleden hebben ontvangen van coaches, trainers en veldleiders. Daarnaast hebben de jeugdleden een vriendenverzoek kunnen indienen. Op basis van de beschikbare

lees verder