21-9-2017

Wedstrijdverslag Dames 1 - 17 sept 2017

Lieve fans,

Afgelopen zondag mochten we eindelijk eindelijk weer aantreden op ons eigen veld. Rood wit stond op het programma.

Tijdens het verzamelen hebben we nog even een schim op mogen vangen van hoe dames 2 hockeyles aan het geven was aan Voordaan (die werden namelijk met 7-0 weer teruggestuurd naar Groenekan, goed werk dames!)

Maar toen was het onze time to shine! We begonnen al een stuk beter dan vorige week (ook al was dat niet heel lastig). Toch bleef de brilstand lang op het scorebord staan. Ongeveer 10 minuutjes voor t einde van de eerste helft kwam de verlossing! Daphne schoot een strafcorner die via de lijnstop in de touwen belandde. De rest van de eerste helft waren er nog een paar kansjes over en weer.

Na een paar bemoedigende woorden van Gijs gingen we vol goede moed de tweede helft in. Vanaf toen was het duidelijk dat er niets bij ons te halen was. Veerle reageerde zeer attent op een rebound uit de strafcorner, en joeg met een backhand-judorol de bal in de touwen. ZWEI - NULL

Helaas kregen we daarna een stuk of 3 corners achter elkaar tegen. Daphne wist deze telkens vakkundig er uit te lopen, maar helaas ging de vierde op rij er wel in: 2-1.
Gelukkig waren wij nog niet klaar. Er volgde een beauty van een goal: Esmee gaf een splijtende pass in de loop waarmee ze Daph alleen voor de keeper zette. Vanuit een knappe hoek werd de sluitpost van Rood-wit al slidend gepasseerd.

En er kan nog steeds gestemd worden op deze goal voor doelpunt van de week!! Zie vorige post!

Eindstand 3-1. Al met al een prima pot, die we afsloten met een gezellige ouderborrel en barbeque met heren 1.

A.s. zondag week spelen we op Voordaan, we hopen jullie allen daar te zien!