Inschrijven als:

ALGEMENE INFORMATIE - INSCHRIJVING FUN4HOCKEY, MINI'S EN JUNIOREN

Met vragen over Fun4Hockey, Mini's (F- en E-junioren) of D- t/m A-junioren kunt u mailen met de ledenadministratie: [email protected] Na inzending van dit formulier zal de ledenadministratie per e-mail contact met u opnemen.

Met het inzenden van dit formulier verplicht u zich bij toetreding tot de vereniging tot het betalen van de jaarlijkse contributie alsmede een eenmalig entreegeld. Deze verplichting geldt tot wederopzegging van het lidmaatschap. Opzegging van het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk geschieden vóór 1 juni van het lopende verenigingsjaar bij de ledenadministratie. Restitutie van contributie wordt niet verleend.

Voor A- t/m D-junioren en E- en F-Mini's geldt, dat de op dit formulier vermelde ouder/verzorger nr 1 algemeen lid, trimhockeylid of spelend lid van HV Victoria dient te zijn. Met de Rotterdampas kan vóór 1 februari korting worden aangevraagd. Informatie hierover staat op de website.

Persoonlijk

Contactinfo

Vragen over de studie

INFORMATIE FUN4HOCKEY / MINI / JUNIOR

OUDER / VERZORGER 1 - VERPLICHT OUDERLIDMAATSCHAP BIJ MINI- EN JUNIORLIDMAATSCHAP

OUDER / VERZORGER 2

VRIJWILLIGERSTAKEN OUDERS / VERZORGERS

We doen een beroep op u! Onze Hockey Vereniging Victoria kan niet "draaien" zonder de inzet van onze vrijwilligers.

Naast onze betaalde professionals is een groot vrijwilligerscorps noodzakelijk.

U kunt daaraan uw steentje bijdragen. Met een leuke en plezierige begeleiding van mede-vrijwillligers heeft u uw draai zo gevonden.
U bepaalt hoeveel uur u wilt bijdragen. Immers, we doen het allemaal met plezier en het is een ideale kans om uw betrokkenheid met Victoria te vergroten.
Ook kunt u met een "buddy" samen een vrijwilligerstaak op u nemen.
Geef uw keuze op ...

AANMELDING LIDMAATSCHAP EN WIJZE VAN BETALING

Ik verleen hierbij tot wederopzegging machtiging aan Hockey Vereniging Victoria om van mijn bankrekening bedragen af te schrijven wegens de incassering van de contributie van zowel de veld- als de zaalhockeycompetitie.

FINANCIEEL

Werk

Hockey ervaring

Hockey ervaring-vervolg