Lidmaatschap

Victoria is van oudsher een familie-hockeyvereniging. In meer dan 100 jaar groeide de club uit tot een van de grootste van Nederland.

Van de jongste jeugd tot in de veteranen spelen teams in de top van de hockeycompetitie. Maar ook in de breedteteams nemen de spelers hockey serieus. Ieder jaar verwelkomen wij vele nieuwe studenten, die met hun lidmaatschap het studentenleven een extra dimensie geven.

Victoria staat natuurlijk ook garant voor gezelligheid. Aan de bar na de training of wedstrijd, met het team aan tafel met een maaltijd van onze chef, op de D-C-B feesten, mini-evenementen, thé dansants ....... voor elk wat wils.

Wil je lid worden?
Meld je direct aan!
Voor Fun4Hockey, mini's, junioren, senioren, trimhockeyers en vrijwilligers kan worden ingeschreven via deze link en voor vragen kan een mail worden gestuurd naar de ledenadministratie.

De vastgestelde contributies voor seizoen 2017/2018 zijn hier te vinden.

Opzeggen
Wil je stoppen met hockeyen? Dat vinden wij uiteraard zeer jammer. We zien je niet graag gaan. Wil je echter toch opzeggen, doe dit dan op tijd: liefst zo snel mogelijk, maar in ieder geval vóór 15 mei bij de ledenadministratie via het opzeggingsformulier. Anders word je voor volgend seizoen in een team ingedeeld en moet je weer contributie betalen.
Kijk hier (onder kopje Aangaan en opzeggen van het lidmaatschap) wat de regels betreffende het opzeggen van je lidmaatschap zijn en om een opzeggingsformulier te downloaden.