header foto header foto
Terug
17-5-2020

Vriend/vriendin verzoeken voor 25 mei doorgeven

De jeugdcommissie is druk bezig met het samenstellen van de teams voor volgend seizoen. Samen met je vrienden in een team spelen is leuk en daarom geeft Victoria spelers de mogelijkheid om je samen met een vriend of vriendin op te geven. 

Wanneer jouw zoon of dochter graag met een vriend/vriendin in een team wil komen kan dit worden aangevraagd door het formulier in de bijlage van dit bericht te vullen en uiterlijk 25 mei a.s. te mailen naar de lijncoördinator van de leeftijdsgroep waar jouw zoon/dochter volgend jaar speelt (zie mailadressen onder aan het formulier).

Ieder kind kan één ander kind aanvragen. Alleen als beide kinderen elkaar opgeven (dus Jan geeft Kees op en Kees geeft Jan op) wordt de aanvraag meegenomen bij de indeling van de teams. Wanneer de kinderen een verschillende speelsterkte hebben worden beide ingedeeld op het niveau van het kind met de laagste speelsterkte. 

Victoria doet haar uiterste best rekening te houden met de aanvraag, maar kan geen garantie geven dat de kinderen bij elkaar in het team komen. Dit is mede afhankelijk van het aantal te vormen teams, de (maximale) grootte en het niveau van de teams. Nieuws afbeelding
Bijlage