header foto header foto
Terug
27-5-2020

The Indian Maharadja nieuwe kledingsponsor Victoria

Victoria krijgt een nieuw tenue. The Indian Maharadja wordt de nieuwe kledingsponsor. Dat heeft het bestuur woensdag bekendgemaakt. De nieuwe sponsor heeft getekend voor zes jaar. 

Het nieuwe tenue wordt op dit moment gemaakt en zal zodra het gereed is onthuld worden. De kleding blijft in dezelfde kleurstelling van Victoria maar zonder de bekende Adidasstrepen langs de zijkanten van het shirt en de broek en rokje. In plaats daarvan komt nu het karakteristieke logo van de Indian Marahadja op de borst te staan. 

Hoewel het nieuwe tenue dus behoorlijk verschilt van het oude, zijn leden niet verplicht het nieuwe tenue af te nemen. Veel leden hebben recent een nieuw shirt gekocht toen ABNAMRO de nieuwe hoofdsponsor werd. 

De nieuwe tenues worden op dit moment gemaakt en zijn eind augustus verkrijgbaar bij Daka. Een thuisshirt voor senioren kost 45,-, voor junioren, 40,-. Wie zich als nieuw seniorenteam (met minimaal 16 spelers) aanmeldt bij Victoria krijgt het nieuwe shirt als welkomstgeschenk van de club. 

Prijzen nieuwe tenue:

Wedstrijdshirt thuis SR

€ 45,00

Wedstrijdshirt thuis JR

€ 40,00

Wedstrijdshirt uit SR

€ 45,00

Wedstrijdshirt uit JR

€ 40,00

Rokje / broekje JR

€ 35,00

Rokje / broekje SR

€ 37,50

Logokousen thuis

€ 15,00

Logokousen uit

€ 15,00

 

 

 

 

 

 

 

                              

 

De oude tenues zullen in de final sale van Daka worden verkocht tegen gereduceerd tarief (zie bijgevoegde flyer).   

Nieuws afbeelding
Bijlage