header foto header foto
Terug
10-6-2020

Teamindelingen jeugd bekend

De teamindelingen zijn bekend. De nieuwe teams zijn te vinden op het besloten gedeelte van de website dat toegankelijk is via de inlog met je lidnummer en wachtwoord. In bijgevoegd document staat hoe je in deze besloten omgeving kunt komen, waar je het lidnummer kunt vinden en wat je moet doen als je je wachtwoord niet meer weet. 

De teams zijn met de uiterste zorgvuldigheid samengesteld op basis van de evaluaties van coaches, trainers, lijncoördinatoren en overige onafhankelijke betrokkenen. Voor de breedtejeugd geldt dat we vriendenverzoeken zo veel als mogelijk hebben gehonoreerd.

De ervaring leert dat de bekendmaking van de teamindelingen voor blijdschap maar soms ook voor teleurstelling kan zorgen. Daar hebben we alle begrip voor. Om de nieuwe indelingen te laten bezinken en een plek te geven, is afgesproken dat er de eerste 48 uur na de bekendmaking geen communicatie plaatsvindt (noch telefonisch, noch per e-mail). Is er na deze 48 uur nog behoefte om hierover te praten, dan kan je mailen naar de volgende adressen:

TC teams:

JA en JB  - [email protected]

JC en JD - [email protected]

MA en MB - [email protected]

MC en MD - [email protected]

Het betreffende commissie lid zal contact opnemen voor een afspraak. Ben je niet geselecteerd voor één van de TC teams en heb je vragen over het team waar je wel in bent geplaatst, neem dan contact op met de breedte jeugdcommissie:

[email protected]

[email protected]

Met vragen over de mini‚Äôs kun je terecht bij de commissaris jongste jeugd Desirée Leemreis-van Noord via [email protected]

Nieuws afbeelding
Bijlage