Victoria & corona

Vanwege het coronavirus gelden tot nader orde de volgende regels op HV Victoria:

Veldcompetitie

• Alle competities zijn voor vier weken opgeschort
  • Vanaf 18 jaar is trainen alleen nog toegestaan op 1,5 meter en met maximaal 2 personen
  • Jeugd tot 18 jaar mag trainen in teamverband en onderling wedstrijden spelen met teams van eigen club

Teams

• Kom omgekleed naar de club en neem een eigen bidon mee Op de club kan niet gedoucht worden
  • Verlaat het complex onmiddellijk na je training of onderlinge wedstrijd Kom maximaal 15 minuten voor begin van je training naar Victoria
  • Verzamel maximaal 30 minuten voor begin van de wedstrijd op Victoria
  • Ouders mogen kinderen naar de ingang van het complex brengen en kunnen indien noodzakelijk op het parkeerterrein wachten. Houd ook daar 1,5 meter afstand
  • Wel toss, geen line-up, "geen shakehands"
  • Gebruik een eigen cornermasker of desinfecteer het masker na gebruik
  • Organiseer geen team-uitje of -weekend

Toeschouwers

• Geen publiek tijdens trainingen en onderlinge wedstrijden
  • Bij onderlinge wedstrijden geldt een maximum van 5 begeleiders per team (inclusief twee scheidsrechters)
  • Voor mini's geldt een maximum van 3 personen voor onderlinge wedstrijden (twee coaches en een scheidsrechter)
  • Langs de velden neemt iedereen de 1,5 meter in acht

Registratie

• Iedereen vanaf 18 jaar moet zich, voordat hij of zij het complex op gaat, registreren en de gezondheidsverklaring in te vullen. Registratie kan via de QR-code bij entree of vooraf via de website of de Vic-app. Bewaar wel een bewijs van de gezondheidsverklaring. Hier kan naar gevraagd worden bij entree van het complex.

Clubhuis en horeca

• Het clubhuis, de buitenbar, het terras zijn gesloten.
  • Het is niet toegestaan eigen consumpties te nuttigen op te club, met uitzondering van een pauzehap in de rust van de onderlinge wedstrijd
  • Kleedkamers blijven gesloten, toiletten en lockers zijn bereikbaar
  • Trainingsmaterialen worden door 1 persoon worden gehaald en teruggebracht.

Algemene coronamaatregelen

• Heb je klachten, blijf thuis en laat je testen
  • Positief geteste spelers of spelers die worden geadviseerd in quarantaine te gaan, en/of spelers in afwachting van een testuitslag, blijven thuis en nemen niet deel aan onderlinge wedstrijden en trainingen.
  • Houd 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het spelsituatie, wel afstand tijdens rust e.d.)
  • Was je handen regelmatig
  • Geforceerd stemgebruik, schreeuwen en zingen zijn niet toegestaan