Victoria Hockey
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 
Bedrijfshockey Rotterdam

Bedrijfshockey: actief en gezellig sporten met collega’s

Nieuwsafbeelding

Samen met HCR organiseert HV Victoria al jaren met succes Bedrijfshockey Rotterdam. Op doordeweekse avonden nemen bedrijven het op onze velden tegen elkaar op in een heuse competitie. Er kan zowel in elftallen als zeventallen worden gespeeld.

lees verder
Evenement

Vrijwilligers gezocht voor KNHB Scholenhockey toernooi op vrijdag 12 april

Nieuwsafbeelding

Hallo leden van Victoria,
 
Op vrijdag 12 april 2019 vindt er op de HV.Victoria het fantastische KNHB Scholenhockey toernooi( voorronde) plaats.
 
Nu zijn wij namens de HV.Victoria op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de organisatie van dit toernooi.

lees verder
Tophockey Senioren

Heren 1 wint eerste duel in Hoofdklasse

Nieuwsafbeelding

Uitgerekend tegen stadgenoot HC Rotterdam heeft Victoria Heren 1 de eerste zege in de Hoofdklasse zaal geboekt. In een spannende wedstrijd besliste Sjoerd Verhagen op de valreep de wedstrijd in Victoriaans voordeel. Eerder op de dag verloor het team van Eelko van Roon vrij kansloos met 7-1 van SCHC.

lees verder
Algemeen

MC2 kampioen en Picnic Team van de Week

Nieuwsafbeelding

In de laatste veldwedstrijd van 2018 verzekerde Victoria MC2 zich zaterdag van de herfsttitel. Een fraaie 7-2 tegen Bleiswijk, waartegen het team eerder nog met 4-1 verloor, was ruim voldoende om een feestje te vieren. 

lees verder
Algemeen

JC4 is Picnic Team van de Week

Nieuwsafbeelding

Voor het eerst gaat een jongensteam strijken met de eer in de verkiezing van Picnic Team van de Week. De mannen van JC4 waren de favoriet van de jury. Zij mogen binnenkort voor 25 euro aan boodschappen doen bij de nieuwe online supermarkt Picnic. Ook dingen ze landelijk mee naar een hoofdprijs.

lees verder
Zaalhockey

Trainingstijden voor zaalhockey jeugd definitief

Nieuwsafbeelding

Het was een heel gepuzzel, maar de trainingstijden voor de zaal zijn nu definitief. Trainingscoordinator Anouk Meeter heeft alle niet-selectieteams (A t/m D-jeugd) ingedeeld en samengevat in bijgevoegd schema. 
Handig is het om te weten waar de afkortingen van de hallen voor staan. Hier komen ze:

lees verder
Algemeen

MB1 is het Picnic Team van de Week

Nieuwsafbeelding

De prijs voor het Picnic Team van de Week gaat naar… MB1. De meiden van coach/ trainer Liesbeth Kok waren de favoriet van de jury.

lees verder
Algemeen

MC7 is Picnic Team van de Week

Nieuwsafbeelding

De meiden van MC7 zijn uitgeroepen tot Picnic Team van de Week. Een deskundige jury, bestaande uit bestuursleden van Victoria, besloot unaniem dit team aan te wijzen als winnaar. 

lees verder
Algemeen

MD6 is Picnic Team van de Week

Nieuwsafbeelding

De meiden van MD6 hebben deze week de primeur. Als eerste team van Victoria mogen ze zich Picnic Team van de Week noemen. Een deskundige jury vond dat de prijs maar naar een team kon gaan. MD6 mag binnenkort bij de nieuwe online supermarkt Picnic voor 25 euro aan boodschappen doen!

lees verder
Minis

Heren 1 en Dames 1 bezorgen Mini’s onvergetelijke dag

Nieuwsafbeelding

Victoria beleefde zaterdag een mooie dag. Niet alleen scheen de zon volop, maar de clinic van Heren 1 en Dames 1 voor de jongste jeugd van Vic was een doorslaand succes.  In twee sessies - eentje voor de F-jes, de ander voor de E-tjes - brachten de hockeyers van onze beste teams hun tips & tricks in een trainingscarrousel over op de

lees verder