Victoria Hockey
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 1 juni 2019
Tijd T/U Team Tegen team
12:00 Thuis M8E04 HC Alphen M8E5
 
Evenement

Reminder: morgen FEEST op Victoria!

Nieuwsafbeelding

Morgen vanaf 12:00 is het FEEST op Victoria. Met de Grote Loterij, volop amusement voor de kinderen en de huldiging van Dames 1 en Heren 1. Komt allen!!

lees verder
Commercial

Hockeybitjes happen op 19 mei

Nieuwsafbeelding

Zondag 19 mei kunnen er weer hockeybitjes worden gehapt op Victoria. Een op maat gemaakte mondbeschermer heeft veel voordelen. Het bitje past op elke kaak, houdt rekening met het wisselen van tanden of een beugel en gaat lang mee. Ook wordt de mondbeschermer door sommige verzekeraars vergoed. Een op maat gemaakt bitje kost tussen de 35,- en 65,-

lees verder
Evenement

Kwalificatie NK Shoutouts groot succes

Nieuwsafbeelding

Een zonovergoten middag, acht keepers, 17 spelers, twee topscheidsrechters, vijf schrijvers, een tijdwaarnemer, 131 shootouts en een enthousiast klassiek Vic-publiek. Anders gezegd de kwalificatie voor NK Shootout was superleuk!
Na een spannende, bijna zinderende finale kwamen de volgende winnaars uit de bus: 

lees verder
Bestuursmededeling

Kampioenen!

Nieuwsafbeelding

Victoria bestaat dit jaar 120 jaar en zondag kreeg de club een heel bijzonder cadeau: een dubbel kampioenschap. Nog voor het seizoen goed en wel is afgelopen zijn onze Dames 1 en Heren 1 de onbetwiste winnaars in hun klasse. De komende wedstrijden hoeven ze alleen hun positie te onderstrepen. Het is ontspannen hockeyen met het kampioenschap in

lees verder
Evenement

Familietoernooi bijna vol: geef je snel op!

Nieuwsafbeelding

Je kan je nu nog aanmelden voor het Victoria familietoernooi. De uiterlijke inschrijfdatum is 12 mei en de plaatsen zijn beperkt. Dus wees er snel bij want VOL is VOL.
 
Het sportiefste en gezelligste familietoernooi van Rotterdam vindt plaats op zondag 23 juni 2019 op hockeyclub Victoria van 10.30 tot 16.00 uur.

lees verder
Algemeen

Persoonlijke bitjes zijn klaar

Nieuwsafbeelding

Heb je een persoonlijke gebitsbeschermer laten maken? Dan is jouw bitje klaar en af te halen achter de bar bij Victoria. 

lees verder
Algemeen

Malou Pheninckx traint MD3

Nieuwsafbeelding

MD3 kreeg vrijdag training van niemand minder dan Malou Pheninckx. De 27 jarige middenvelder is de nummer 5 van het Nederlands elftal. Met Oranje won Pheninckx vorig jaar in Londen het wereldkampioenschap. Een jaar eerder werd ze Europees kampioen. Wat zullen de meiden van D3 veel geleed hebben! 

lees verder
Algemeen

Vrijwilligers gezocht voor buitenbar

Nieuwsafbeelding

Zijn jullie ook zo blij met de nieuwe buitenbar op het pleintje bij Victoria? Lekker je kopje koffie bestellen zonder iets van de wedstrijd te missen? 

lees verder
Algemeen

Nog vier tafels te gaan

Nieuwsafbeelding

Het gaat goed met de verkoop van de picknicktafels bij de buitenbar. Van de tien tafels die Victoria nodig heeft zijn er al zes geschonken. De club is heel dankbaar voor deze gulle giften van leden, ouders en kinderen. 

lees verder
Sponsor Commissie

Ledenkorting bij DAKA

Nieuwsafbeelding

DAKA, sponsor van Victoria, biedt leden van de club een korting aan van 10% op alle gekochte hockey-artikelen. Zie de bijlage voor meer informatie en de speciale kortingscode.

LET OP: Activatiecode invoeren in kleine letters (lowercase)!

lees verder