header foto header foto
Terug
8-6-2020

Teamindelingen woensdag 10 juni bekend

Aanstaande woensdag (10 juni) zullen de jeugdcommissie en de technische commissie de teamindelingen bekendmaken. De nieuwe teams worden vanaf 19:00 uur openbaar gemaakt op het besloten gedeelte van de website dat toegankelijk is via de inlog met je lidnummer en wachtwoord. In bijgevoegd document staat hoe je in deze besloten omgeving kunt komen. Het is raadzaam nu vast je lidnummer en wachtwoord op te zoeken zodat je woensdag snel bij de gewenste informatie kunt komen.

Zoals elk jaar werken de verschillende commissies hard om alle teamindelingen tegelijk bekend te maken. Op deze manier weet elke speler binnen Victoria (in de jeugd en mini's) waar ze gaan spelen aankomend seizoen.

De teams worden met de uiterste zorgvuldigheid samengesteld op basis van de evaluaties van coaches, trainers, lijncoördinatoren en overige onafhankelijke betrokkenen. Voor de breedtejeugd geldt dat we vriendenverzoeken zo veel als mogelijk zullen honoreren.

De ervaring leert dat de bekendmaking van de teamindelingen voor blijdschap maar soms ook voor teleurstelling kan zorgen. Daar hebben we alle begrip voor. Om de nieuwe indelingen te laten bezinken en een plek te geven, is afgesproken dat er de eerste 48 uur na de bekendmaking geen communicatie plaatsvindt (noch telefonisch, noch per e-mail). Is er na deze 48 uur nog behoefte om hierover te praten, dan kan je mailen naar de volgende adressen:

TC teams:

JA en JB  - [email protected]

JC en JD - [email protected]

MA en MB - [email protected]

MC en MD - [email protected]

Het betreffende commissie lid zal contact opnemen voor een afspraak. Ben je niet geselecteerd voor één van de TC teams en heb je vragen over het team waar je wel in bent geplaatst, neem dan contact op met de breedte jeugdcommissie:

[email protected]

[email protected]

Met vragen over de mini‚Äôs kun je terecht bij de commissaris jongste jeugd Desirée Leemreis-van Noord via [email protected]

Nieuws afbeelding
Bijlage