header foto header foto
Terug
25-6-2022

Selecties 2022-2023 bekend

Beste spelers, speelsters en ouders,

Zoals elk jaar werken we met de verschillende commissies hard om alle teamindelingen tegelijk bekend te maken. Op deze manier weet elke speler binnen Victoria (in de jeugd en mini's) waar ze aankomend seizoen gaan spelen.
Specifiek voor de TC hebben we richtlijnen opgesteld rondom het bekend maken van de selecties, zoals jullie dat de afgelopen jaren al gewend zijn.

Je vindt de indelingen in de ledenomgeving (en lees de instructie door).

Richtlijnen TC

De selecties zijn met de hoogste mate van zorgvuldigheid samengesteld (in eerdere communicatie via de managers hebben we al uitgebreide uitleg gegeven).

Wij begrijpen dat de bekendmaking bij sommige spelers heel enthousiast ontvangen gaat worden en bij andere spelers als teleurstellend. Om de nieuwe indelingen te laten bezinken en een plek te geven, is er afgesproken dat de eerste 48 uur na de bekendmaking er geen communicatie plaats vindt (zowel telefonisch, persoonlijk of per email). Is er na deze 48 uur nog behoefte om over de indeling te praten, dan kun je mailen naar de volgende adressen:

JA en JB - [email protected]

JC - [email protected]

JD - [email protected]

MA en MB - [email protected]

MC - [email protected]

MD - [email protected]

Het betreffende commissielid neemt dan contact op voor een afspraak. Ben je niet geselecteerd voor een van de TC-teams en heb je vragen over het team waar je wel in bent geplaatst, neem dan contact op met de jeugdcommissie ([email protected] of [email protected]).

Wij willen graag alle trainers en coaches die afgelopen seizoen de kinderen hebben begeleid en hebben bijgestaan, van harte bedanken. Net als vorig seizoen, was ook dit seizoen door corona weer een enorm uitdagende taak die zij met veel enthousiasme en inzet op zich hebben genomen.

De Technische Commissie

Nieuws afbeelding