Victoria Hockey
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 4 thuiswedstrijd(en) en 3 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 27 oktober 2018
Tijd T/U Team Tegen team
- Uit MB6 R.H.V. Leonidas MB7
- Uit MD3 Hockey Club Rotterdam MD4
00:00 Thuis JD3 Leidse Hockey Club Roomburg JD2
00:00 Thuis JB4 Schoonhovense MHC JB1
10:45 Thuis MD4 HC Nieuwkoop MD1

Er zijn meer wedstrijden afgelast, klik hier voor alle afgelaste wedstrijden
 
Tophockey Jeugd

Vier Victorianen op Districtsontmoetingsdag

Nieuwsafbeelding

Vier C-jeugdleden van Victoria waren afgelopen zaterdag vertegenwoordigd op de Districtsontmoetingsdag (DOD) in het Wagener Stadion in Amstelveen. Daar komen alle landelijke districtsteams bij elkaar voor onderlinge wedstrijden.

lees verder
Scheidsrechters Commissie

Scheidsexamens: extra herkansing A- en B-jeugd

Nieuwsafbeelding

Helaas vielen de resultaten van de examens voor de scheidsrechterskaart vorige week enigszins tegen. Slechts 36 van de 88 deelnemende Victorianen komen in het bezit van hun CS-kaart, waarmee ze wedstrijden kunnen gaan fluiten. Een felicitatie voor de geslaagden is op zijn plaats. Waarschijnlijk zullen de CS-kaarten eind november binnen zijn.

lees verder
Algemeen

Koop bij Booking of CoolBlue en zet Victoria aan kop!

Nieuwsafbeelding

De leden van Victoria beginnen zo langzamerhand de weg naar Kopen voor je Club te vinden. In het klassement over de laatste 30 dagen staan we op de tweede plaats qua opbrengsten. Maar dat kan nog beter. 

lees verder
Algemeen

TD op 11 november met Hermes House Band

Nieuwsafbeelding

Zondag 11 november belooft een feestelijke dag te worden op Victoria. Tijdens de TD treedt de Kralingse Hermes House Band op in het clubhuis. De studentenband is onder meer bekend van "Rotterdam, de allermooiste rotstad” en "I will survive”, waarvan wereldwijd 2,5 miljoen exemplaren zijn verkocht.

lees verder
Minis

Inne en Roan Mini’s van de Week

Nieuwsafbeelding

Inne en Roan, spelers uit JE4, mochten afgelopen zondag als Mini’s van de Week een middag meelopen met Victoria Heren 1. 

lees verder
Bestuursmededeling

Victoria: Wees sportief en houd je dit seizoen aan deze afspraken!

Nieuwsafbeelding

De aanvoerders van de Victoria-jeugdteams stappen morgen met de speciale Rotterdamse aanvoerdersband (foto) het veld op. Hartstikke mooi natuurlijk dat teken van respect voor de scheidsrechter en tegenstander, maar het stelt niets voor als we dit seizoen niet in woord en daad laten zien dat het ons menens is.

lees verder
Bestuursmededeling

Even voorstellen: Quooker nieuwe shirtsponsor Heren 1

Nieuwsafbeelding

Trots presenteren wij Quooker als nieuwe shirtsponsor van Victoria Heren 1.
Het verhaal van Quooker is bijzonder. Het begon in 1970 in de Rozenburglaan in Kralingen. De Rotterdamse Henri Peteri werkte bij Unilever en vroeg zich af waarom er in onze huizen geen gekookt water uit de mengkraan kwam.

lees verder
Tophockey Senioren

Dames 1 laat de eigen jeugd dit seizoen meer meedraaien

Nieuwsafbeelding

Het team van Dames 1 beleeft dit seizoen een primeur. De ploeg van coach Lennard Poillot begint op zondag 9 september aan het avontuur in de nieuw gevormde Promotieklasse, een niveau onder de Hoofdklasse.

lees verder
Algemeen

Steun Victoria met Kopen voor je Club

Nieuwsafbeelding

HV Victoria heeft zich onlangs aangesloten bij Kopen voor je Club. Met deze eenvoudige en lucratieve clubactie hopen we op een flinke bijdrage om in eerste instantie de trainingsfaciliteiten voor de jeugd te verbeteren. Deze clubactie kost jullie geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra. 

lees verder