Victoria Hockey
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2019
Tijd T/U Team Tegen team
12:45 Uit H11 D.H.C. Hudito HJ1
 
Algemeen

Verkoop extra loten en help je club

Nieuwsafbeelding

Help jij EXTRA loten te verkopen zodat Victoria eind 2019 weer schuldenvrij is? Meer loten zijn te verkrijgen via: [email protected] 
De leden van de vijf best verkopende teams krijgen een HV Victoriatrui cadeau. Loten mogen tot 8 mei verkocht worden aan personen van 18 jaar en ouder. 

lees verder
Tophockey Senioren

Heren 1 laat punten liggen bij Gooische

Nieuwsafbeelding

Victoria Heren 1 blijft soeverein koploper in de Overgangsklasse, maar het team van Eelko van Roon verspeelde voor het eerst na de winterstop de volle winst. Bij Gooische werd het 3-3. 

lees verder
Algemeen

Nog vier tafels te gaan

Nieuwsafbeelding

Het gaat goed met de verkoop van de picknicktafels bij de buitenbar. Van de tien tafels die Victoria nodig heeft zijn er al zes geschonken. De club is heel dankbaar voor deze gulle giften van leden, ouders en kinderen. 

lees verder
Algemeen

MC5 Picnic team van de week

Nieuwsafbeelding

Meisjes C5 won afgelopen zaterdag met 8-0 van Goeree Overflakkee. Daarmee verdienen ze de titel Picnic team van de week. 

lees verder
Sponsor Commissie

Unieke kans: sponsor een picknicktafel

Nieuwsafbeelding

Het zal niemand ontgaan zijn dat Victoria hard bezig is om van het plein voor veld 1 een centrale ontmoetingsplek te maken. Sinds de nieuwe buitenbar is geopend, is het hier vaak een gezellige drukte. En dankzij schenkingen van leden kunnen we onze koffie drinken aan mooie zwarte picknicktafels. 

lees verder
Algemeen

JD1 gaat los in het Kralingse Bos

Nieuwsafbeelding

JD1 is de afgelopen zonnige zaterdag helemaal los gegaan in het Kralingse Bos. Nick van re-wild heeft hen weer even bijgebracht hoe leuk sporten en spelen in de vrije natuur is. Met hele blije hoofden en modder op het lijf als gevolg.  

lees verder
Algemeen

Rotterdamse Hockeykampen op Victoria

Nieuwsafbeelding

In de meivakantie organiseert De Rotterdamse Hockeykampen een kamp van drie dagen voor kinderen van 4 tot 12 jaar verdeeld over twee groepen (van 4 tot 8 jaar, en van 8 tot 12 jaar). Deze kampen zijn een samenwerking tussen Go4Hockey en Victoria. Alle kinderen zijn welkom op de Rotterdamse Hockeykampen. 

lees verder
Algemeen

MC8 IS PICNIC TEAM VAN DE WEEK

Nieuwsafbeelding

Deze week is MC8 het Picnic Team van de Week. Ondanks de hagelbui was het team de afgelopen week fanatiek aan het trainen!

lees verder
Sponsor Commissie

Ledenkorting bij DAKA

Nieuwsafbeelding

DAKA, sponsor van Victoria, biedt leden van de club een korting aan van 10% op alle gekochte hockey-artikelen. Zie de bijlage voor meer informatie en de speciale kortingscode.

LET OP: Activatiecode invoeren in kleine letters (lowercase)!

lees verder