Victoria Hockey
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 2 thuiswedstrijd(en) en 4 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 17 november 2018
Tijd T/U Team Tegen team
09:00 Uit JF2 HC Alphen JF1
10:00 Uit ME07 MHC Forescate ME7
10:30 Thuis MC2 HV Bleiswijk MC1
10:45 Uit MB2 MHC Forescate MB1
12:15 Thuis MC3 HC Schiedam MC2

Er zijn meer wedstrijden afgelast, klik hier voor alle afgelaste wedstrijden
 
Sponsor Commissie

Sponsormiddag groot succes

Nieuwsafbeelding

De sponsorcommissie van Victoria greep de wedstrijd tussen Heren 1 en Leonidas en het TD met de Hermes House Band afgelopen zondag aan om de sponsors van de club uit te nodigen voor een gezellig samenzijn. 

lees verder
Zaalhockey

Zaal op Zondag voor D-jeugd vanaf 18 november

Nieuwsafbeelding


Beste jongens en meisjes van de D-teams,
We gaan bijna weer de zaal in. Om alvast te wennen en te oefenen beginnen we volgende zondag weer met zaal op zondag = ZOZ-D. We hopen dat jullie allemaal van de partij zijn.

lees verder
Algemeen

Maak kans op 100 euro met Kopen voor je Club

Nieuwsafbeelding

Victoria doet mee aan Kopen voor je Club. Daarmee heeft de club in twee maanden tijd al ruim 500 euro opgehaald voor trainingsfaciliteiten voor de jeugd. Door via Kopen voor je Club aankopen te doen bij bekende webwinkels als CoolBlue, Wehkamp en Booking.com ontvangt Victoria een percentage.

lees verder
Zaalhockey

Zaalhockey: zet deze data in jouw agenda!

Nieuwsafbeelding

De veldcompetitie is nog in volle gang maar het moment dat wij de zaal weer in mogen ,  nadert snel genoeg. Noteer alvast de volgende ‘zaal-data’.
 
Info-avond: donderdag   29 november start 20.30  uur ( inloop vanaf  20:15 uur ).
 

lees verder
Sponsor Commissie

Ledenkorting bij DAKA

Nieuwsafbeelding

DAKA, sponsor van Victoria, biedt leden van de club een korting aan van 10% op alle gekochte hockey-artikelen. Zie de bijlage voor meer informatie en de speciale kortingscode.

lees verder
Tophockey Senioren

Dames 1: zwakke start, toch gelijk

Nieuwsafbeelding

Voor wie er afgelopen zondag niet bij kon zijn, hierbij het door de dames zelf geschreven verslag van Victoria tegen HIC.

lees verder
Algemeen

Fiets in groepjes, houd je spullen in de gaten!

Nieuwsafbeelding

Inmiddels zitten we in de donkere dagen voor de feestmaand december, maar niet iedereen is in deze tijd van het jaar vervuld van de kerstgedachte. Daarom is het wellicht nog eens goed om jullie te attenderen op de volgende zaken:

lees verder
Algemeen

Koop bij Booking of CoolBlue en zet Victoria aan kop!

Nieuwsafbeelding

De leden van Victoria beginnen zo langzamerhand de weg naar Kopen voor je Club te vinden. In het klassement over de laatste 30 dagen staan we op de tweede plaats qua opbrengsten. Maar dat kan nog beter. 

lees verder
Bestuursmededeling

Victoria: Wees sportief en houd je dit seizoen aan deze afspraken!

Nieuwsafbeelding

De aanvoerders van de Victoria-jeugdteams stappen morgen met de speciale Rotterdamse aanvoerdersband (foto) het veld op. Hartstikke mooi natuurlijk dat teken van respect voor de scheidsrechter en tegenstander, maar het stelt niets voor als we dit seizoen niet in woord en daad laten zien dat het ons menens is.

lees verder
Trainingen

Keepersschool zet alle keepers en coaches weer even op scherp

Nieuwsafbeelding

Ook komende zaterdag en zondag verdedigen weer tientallen keepers het doel van Victoria. De een is inmiddels een vaste waarde binnen haar of zijn team, de ander rouleert met teamgenoten. De Victoria Keepersschool heeft voor al die keepers een paar handige basisregels op een rijtje gezet.
 

lees verder
Algemeen

Volledig rookvrij dichtbij, straks ook de gezonde kantine bij Vic?

Nieuwsafbeelding

Een golf aan positieve reacties, maar ook een enkele kritische kanttekening. De beslissing om het hockeycomplex van Victoria per 1 september op zaterdag geheel rookvrij te maken en op doordeweekse dagen roken pas na 21.00 uur toe te staan, houdt de gemoederen binnen Vic bezig.

lees verder
Bestuursmededeling

Even voorstellen: Quooker nieuwe shirtsponsor Heren 1

Nieuwsafbeelding

Trots presenteren wij Quooker als nieuwe shirtsponsor van Victoria Heren 1.
Het verhaal van Quooker is bijzonder. Het begon in 1970 in de Rozenburglaan in Kralingen. De Rotterdamse Henri Peteri werkte bij Unilever en vroeg zich af waarom er in onze huizen geen gekookt water uit de mengkraan kwam.

lees verder
Tophockey Senioren

“Heren 1 herkenbaar voor heel Victoria”

Nieuwsafbeelding

Met een vernieuwd team, een nieuwe coach en een geheel nieuwe staf begint Heren 1 van Victoria zondag 9 september aan het seizoen in de Overgangsklasse.

lees verder
Algemeen

Steun Victoria met Kopen voor je Club

Nieuwsafbeelding

HV Victoria heeft zich onlangs aangesloten bij Kopen voor je Club. Met deze eenvoudige en lucratieve clubactie hopen we op een flinke bijdrage om in eerste instantie de trainingsfaciliteiten voor de jeugd te verbeteren. Deze clubactie kost jullie geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra. 

lees verder